Lasseliten

Helene Johannesen

Stilling: Pedagogisk leder
helene_j@hotmail.com

Helene har selv gått i barnehagen. Hun er utdannet førskolelærer og blei ansatt i 2011. Hun har fordypning i arbeid med barns motoriske og kognitive utvikling gjennom natur og miljø. Hun er pedagogisk leder i Lasseliten.

Ese Tug

Stilling: Vikar

Ese Har jobbet som vikar i Lassebakken siden oktober 2016. Ese er opptatt av å skape gode relasjoner og er god til å lytte. Hun er rettferdig og har masse godt humør.

Sharmen Marouf

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Sharmen har jobbet i barnehagen siden 2005. Hun er gift og har 3 barn. Sharmen er glad i sang og har ofte sangstunder med barna på Lasseliten.

Maja Kristiansen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Maja har jobbet i barnehagen siden 2008. Maja er gift og bor i Holmestrand. For tiden holder hun på å bli barn og ungdomsarbeider. Maja er bildeansvarlig på Lasseliten.

Marie Jacobsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Marie har jobbet i barnehagen siden 1996. Marie er gift og har to voksne barn. Marie er en god jente som holder orden på avd.

Unni Skaarnes

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Unni har jobbet i barnehagen siden starten i 1987. Hun er gift og har to barn. Hun sitter i SU- som representant fra personalet. Unni er en reflektert person med mye erfaring.

Wenche Marie Myhre

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Wenche har jobbet i barnehagen siden 1994. Hun er faglærer i forming og har ansvaret for mye av kunsten som skapes i barnehagen.

Toppen

Norlys Andersen

Stilling: Pedagogisk leder

Norlys har jobbet i barnehagen siden 2007, og er pedagogisk leder på Toppen. Hun er opprinnelig fra Colombia og har sin førskolelærerutdannelse fra Tyskland med fordypning i teater.

Vera Tahiri

Stilling: Førskolelærer

Vera har jobbet i Lassebakken siden 2013 og er førskolelærer 2 på Toppen. Hun er utdannet barnevernspedagog og har i tillegg studert småbarnspedagogikk. Vera har vært i mammapermisjon, men er tilbake igjen høsten 2017

Martine Nøkleby Johnsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Martine har jobbet i barnehagen siden august 2010. I 2016 tok hun praktisk eksamen og har nå fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun har ansvar for både forming og bilder på Toppen.

Ese Tug

Stilling: Vikar

Elin Gundhus

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elin har jobbet i barnehagen siden 2000. Hun er gift og har to voksne jenter. Elin har i barnehagen ansvaret for sangstund.

Unni Skaarnes

Wenche Marie Myhre

Solveig Henriksen

Andre ansatte

Lise Holst

Stilling: Daglig leder
li-hols@online.no

Lise har jobbet i barnehagen siden 1991. Hun er daglig leder i barnehagen. Hun er gift og har 2 jenter. Lise kjennestegnes ved å ha en inkluderende, fleksibel og dynamisk lederstil.